НОВИНИ



 

Попри все, працюємо разом!

30 вересня 2023 р., на Меморіалі 411-ої  берегової батареї відбувся неймовірно цікавий, захоплюючий майстер-клас з флористики від Світлани Нані «ЛЕЛЕКА – СИМВОЛ ВІЛЬНОЇ УКРАЇНИ».

Усі присутні – одесити та родини вимушених переселенців з окупованих територій, разом з мисткинею,у піднесеному настрої поринули у чарівний світ творчості. Під час майстер-класу, Валентина Чечина, співробітниця музею «Степова Україна» розповіла цікаву легенду про лелеку, про те, що наш народ ще з давніх-давенз особливою любов’ю та  шаною ставився до лелек.

Гості заходу працювали у техніці флоромозаїки, власноруч створювали диво – чудове панно «Лелека – символ вільної України», аджеЛелека є провісником щастя,одним з крилатих символів України, оберегом родинного затишку, добробуту і злагоди, любові до рідної землі, своєї Батьківщини. Віримо, що на нашу Українську землю лелеки обов’язково принесуть довгоочікуваний Мир, впевненість у завтрашнім дні, пробудять бажання жити та творити заради майбутнього.

Маленькі учасники не залишилися без солодких сюрпризів від Всеукраїнської фундації «Захист прав дітей» (координатор в Одеській області – Ю. Степанюк), що стали «квитками» на яскравий паровозик, яким дітлахи  покаталися територією Меморіалу.

Музейний захід проводився напередодні свята – Дня захисників і захисниць України.Ми безмежно дякуємо всім захисникам і захисницям України за їх щоденний подвиг! Завдяки їх мужності, хоробрості та незламності ми маємо можливість жити, працювати, проводити творчі заходи на Українській землі.

СЛАВА ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 





























































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр