НОВИНИ






     Попри все, ми працюємо!Осінь називають багатою та щедрою, за її дари, а чарівні кольори осені надихають на творчість … Ось цими днями, 20 та 21 вересня, в музеї на Гаванній панувала незабутня творча атмосфера–відбувалися майстер-класи від художниці, психологині Віолетти Лашкул«ДАРИ РІДНОГО КРАЮ» (акварель, натюрморт), з циклу майстер-класів з арт-терапії «Палітра осені».
     Мисткиня провела майстер-клас для переселенців з Херсонської області, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію.Також, що незвично, і це вперше, відбувся майстер-клас і для працівників музею.
     Завдяки пані Віолетті, її порадам, всі учасники майстер-класів отримали новий цікавий творчий досвід, гарний настрій та власноруч створену картину – осінній натюрморт. Своєрідна терапія мистецтвом працює, аджевсі присутні отримали надзвичайно позитивні емоції, гарний настрій та відчули себе справжніми художниками.
     Музейний захід проводився спільно з Всеукраїнською фундацією «Захист прав дітей» (координатор в Одеській області – Ю. Степанюк).
     Дякуємо пані Віолетті за чудову арт-терапію!
































































































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр