НОВИНИ






     Попри все, працюємо разом!Майстер-класи з флоромозаїки завжди подобаються як дорослим так і дітлахам, особливо якщо його тема така «сонячна», як сьогодні, (9 вересня) - «ПАННО-СОНЯШНИК», адже соняшник – символ енергії сонця, енергії життя, процвітання та любові до своєї Батьківщини…
     На Меморіалі 411-ї берегової батареї відбувся майстер-клас з флоромозаїкивід мисткиніСвітлани Нані.Учасники заходу – діти з багатодітних родин та вимушені переселенці з тимчасово окупованих територійчерез військову агресію росії,з натхненням поринулиу роботу з виготовлення«сонячного»панно, адже всім було дуже цікаво працювати з природніми матеріалами.
     Гості музейного заходу залишилися у захваті від майстер-класу та результату своєї творчості, отримали чудову окрасу: «Панно-Соняшник»–етнонаціональний символ України.
     Також, не обійшлося і без сюрпризівдля хлопчиків та дівчаток, які мали змогу покататися на паровозику по території Меморіалу та отриматиподаруночки від Всеукраїнської фундації «Захист прав дітей». Дякуємо ЗСУ за можливість проведення заходів!




























































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр