НОВОСТИ


Відкриття фотовиставки "Репортаж".

    21 серпня 2009 р. в Одеському історико-краєзнавчому музеї (вул. Гаванна, 4) відбулось відкриття фотовиставки "Репортаж".
   Виставка "Репортаж" є частиною одного з проектів, задуманих творчою групою Андрія Дьогтєва і Олександра Синельникова "Епоха - Україна". Глядач вже знайомий з цими авторами, членами національного союзу фотохудожників України, з проектів: "Концепт" (2005 р.), "Концепт-2" (2006 р.) і "Концепт-3" (2008 р.) тих, що проходили в центрі Болгарської Культури. Там вони виступали і учасниками і організаторами виставок, збираючи у складі однієї експозиції багато авторів з Одеси і інших міст України, а так само Польщі.
   Знімки представлені на даній виставці були зроблені під час візиту до м. Києва кілька років тому, в дні святкування Дня незалежності України і, спочатку, були лише зарисовками побаченого, віддзеркаленням відчуттів і емоцій, фотографічним відбитком відчуття гордості і співпереживання за свою країну. Згодом народилася ідея проекту, якому можливо належить побачити світло в майбутньому.



           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр