НОВИНИ



Департамент культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини
Одеської обласної державної адміністрації


Одеський історико-краєзнавчий музей


АРТ-студія К. М. Боголюбової


Виставка дитячих творчих робіт

«СТВОРЕННЯ СВІТУ»

 

 

Арт-студію було засновано у 2000 році викладачем вищої категорії Клавдією Михайлівною Боголюбовою. У студії займаються діти від 4 до 15 років. Два викладача – Клавдія Михайлівна і Юлія Леонідівна Боголюбова, навчають основам малюнка, живопису та композиції, а також різним видам декоративно-прикладного мистецтва. Освоюючи різноманітні техніки, діти з цікавістю виконують завдання з виготовлення керамічних виробів, вітражів, виробів з пап'є-маше, ляльок. Естетичне виховання в арт-студії відрізняється комплексним підходом: на заняттях звучить класична музика, діти знайомляться з творчістю видатних майстрів живопису, з творами класичної літератури.

         За час існування студії учні досягли великих успіхів.  Вихованці студії неодноразово брали участь і перемагали у міських, обласних, всеукраїнських, а також міжнародних конкурсах малюнка (Греція, Гонконг, Македонія, Польща, Португалія, Росія, США, Фінляндія, Чехія, Швеція, Японія). Переможці міжнародних конкурсів були запрошені на міжнародні пленери. На міжнародному фестивалі дитячого малюнка у Вашингтоні (США), учні студії чотири рази були єдиними представниками України і нагороджені Конгресом США.

У виставці дитячих творчих робіт «Створення світу», яка експонується з                01 червня по 10 липня 2021 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею, беруть участь 15 юних художників, у віці від п'яти до чотирнадцяти років.

         На виставці будуть представлені 40 живописних і графічних робіт, виконаних різними матеріалами: акварель, акрил, туш, пастель, маркери, також в експозиції присутні інсталяція з пошитими ляльками і планети, виконані в техніці пап'є-маше.

Діти самі обирали образи і техніку виконання, слухаючи розповіді про створення світу, а також музику різних композиторів.

Відкриття виставки приурочено до Міжнародного дня захисту дітей.

 

 

Відкриття виставки «Створення світу» відбудеться:  01 червня  2021 р., о 14.00,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а,

Виставкова зала (відділ Одеського історико-краєзнавчого музею).

Експонування виставки: з 01 червня  по 10 липня 2021 р.,

щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідні дні – четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67;  726-26-08; 

 





           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр