НОВИНИ



Управління культури, національностей, релігій та охорони об`єктів культурної спадщини
Одеської обласної державної адміністрації
Одеський історико-краєзнавчий музей

Одеський центр дитячої та юнацької творчості "Птах щастя"

Виставка дитячого малюнку Одеського центру дитячої та юнацької творчості "Птах щастя"

"Яскравий світ"

     Підсумкова виставка учнів ПЗ "Одеського центру дитячої та юнацької творчості "Птах щастя" вже вдруге буде представлена в Одеському історико-краєзнавчому музеї. Це стало вже доброю традицією.
    Творчі, академічні та пленерні роботи, виконані учнями різних вікових груп (від 5-ти до 15 років) Художньої школи і Дизайн студії "Птах щастя" протягом 2017 року.
     Під керівництвом Єрушко Агати Владиславівни "Птах щастя" працює з 2006 року. Постійно діють та створюються гуртки і студії для дітей та молоді різноманітних напрямків, пов'язаних з підготовкою до школи, іноземних мов, хореографії, малювання, вокалу. Діти займаються за програмами, які довели свою ефективність, а навчальний процес ґрунтується на індивідуальному підході до кожної дитини.
    На даній виставці можна побачити не тільки креативні творчі роботи юних талантів, а й навчальні роботи Художньої школи. Вперше, будуть представлені пленерні роботи, які були виконані у захоплюючій навчальній поїздці цього літа до Карпат.
    Керівником Художньої школи "Птах щастя" і Дизайн студії є Єрушко Наталія Миколаївна - член Спілки дизайнерів України.
    На заняттях Дизайн студії, приділяє особливу увагу самостійній діяльності дітей, в процесі якої відбувається відступ від звичних способів зображення навколишнього світу.
    В Художній школі юні таланти осягають основу майстерності, роблячи старанні копіткі кроки на шляху навчання. Програма поглиблена, заснована на принципах роботи старовинних майстрів.
    Виставка "Яскравий світ" подарує багато позитиву та приємних вражень.

Відкриття виставки "Яскравий світ": 21 грудня 2017 р., о 15.30, за адресою: вул. Гаванна, 4, Одеський історико-краєзнавчий музей
Експонування виставки: з 21 грудня 2017 р. по 21 січня 2018 р., щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідний день - п'ятниця.
Тел. для довідок: 726-26-08, 722-84-90.




































































           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр