Интернет реклама УБС
        


Спекотна весна: популярні туристичні напрямки сезону березень- травень 2017



Весна - найкращий час для відпочинку! Свіже повітря, пробудження природи і жага пригод так і ваблять купити гарячий тур http://turne.travel/ua-uk/ і відправитися підкорювати невідому далечінь! Якщо ви легкі на підйом, шукаєте нові емоції і хочете поповнити свою колекцію приголомшливими селфі - вперед за пригодами! Ознайомтеся з нашим списком гарячих країн цієї весни і виберіть напрямок, який вам до душі!


Популярні гарячі напрямки весни-2017

• Єгипет

• Таїланд

• Шрі-Ланка

1. Єгипет

Єгипет як і раніше залишається одним з улюблених і затребуваних напрямів цієї весни. Загадки пірамід, краса легендарної Клеопатри і оспівана в міфах мудрість Сфінкса змушують тремтіти навіть самий скептичний розум. Що вже казати про юні палаючі серця, які з'їжджаються до Єгипту з усього світу, щоб знову і знову відчути велич нерозгаданих таємниць нашої цивілізації!

Навесні в Єгипті панує справжнісіньке літо (вибачте за каламбур): температура води досягає комфортної температури +24 °, а ласкаві сонячні промені щедро обдаровують шкіру бронзовою засмагою. Якщо ви готові до пригод, цікавих екскурсій і жадаєте нових вражень обов'язково спробуйте дайвінг в Єгипті, відвідайте національний заповідник Рас-Мохаммед або Долину царів.

2. Таїланд

Південно-Східна Азія дбайливо охороняє туристичну перлину під назвою Таїланд. Для мандрівників тут є все, що тільки можна побажати: різноманітне дозвілля для відпочиваючих будь-якого віку, десятки пляжів і море пам'яток. А якщо додати до цього екзотичну місцеву кухню і дискотеки в режимі нон-стоп, то вийде драйвова, відчайдушна і гостинна туристична Мекка.


Навесні Таїланд готується до сезону дощів, тому найкраще, що ви можете зробити - купити гарячу путівку і заощадити на вартості туру. Будучи тут, неодмінно подивіться на найвищу буддійську ступу в світі - Пхра Патом Чеді. Ця культова споруда є місцем паломництва і однією з найбільш відвідуваних пам'яток Таїланду. Сад троянд, історичний парк Аюттхая і заповідник Сам Пхран познайомлять вас з красотами цієї екзотичної країни, подарують незабутні враження та яскраві фото!

3. Шрі-Ланка

Якщо вам до смаку відпочинок у райському куточку, який нагадує найкращі моменти рекламного ролика "Баунті" - неодмінно купляйте гарячу путівку на Шрі-Ланку! Розкішні фарби, ніби розлиті на острові, вражають своєю яскравістю та різноманіттям: темно-зелені пальми, лазурне море і білосніжний пісок - так виглядає острів "нескінченного літа" очима туристів. Якщо ви хочете побачити розкішний світовий курорт, відкрити для себе "райську насолоду" і повернутися додому з неймовірними спогадами - ласкаво просимо на Шрі-Ланку!


Навесні погода на острові змінюється, а травень є самим дощовим місяцем в році. Однак в цьому є безсумнівний плюс: саме завдяки субекваторіальному клімату Шрі-Ланка може похвалитися багатою і різноманітною природою. Тут можна прогулятися по національним паркам і заповідникам, а також побачити славетний Королівський ботанічний сад, в якому знаходиться колекція рідкісних тропічних рослин. А ще на острові є 7 світових цінностей, що охороняються ЮНЕСКО.


Крім гарячих турів навесні порадують раннім бронюванням:

• Туреччина

• Єгипет

• Болгарія

4. Туреччина

Туреччина славиться неповторною багатовіковою історією, унікальною культурною спадщиною, м'яким середземноморським кліматом і колоритною східною кухнею. Але ще одна річ, яка пройшла крізь століття і до цього часу вабить багатьох жінок - це історія кохання Роксолани і султана Сулеймана. Доторкнутися до багатовікової історії, вдихнути повітря, в якому колись кипіли пристрасті і шалене кохання, насолоджуватися прекрасним сервісом в кращих готелях країни - все це гідно того, щоб обов'язково відпочити в Туреччині після довгої зими!

5. Греція

Дух античної Греції так і вабить туристів з усього світу доторкнутися до пам'яток, відомих ще зі шкільних років. М'який середземноморський клімат, вражаюча екскурсійна програма, безліч островів зі своєю унікальною спадщиною і смачна кухня роблять відпочинок в Греції просто ідеальним! Якщо ви відправляєтеся на батьківщину Геракла в пошуках мальовничого морського узбережжя, легендарних чудес світу (Колос Родоський, статуя Зевса, храм Артеміди) або за віндсерфінгом - ви однозначно проведете час приголомшливо!

6. Болгарія

Якщо ви шукайте щось більше ніж ласкаве сонце, блакитне море і чистий пляж - зупиніть свій вибір на Болгарії. Раннє бронювання в цю країну дозволяє заощадити бюджет і вибрати саме той готель, який припаде до смаку вам і вашому гаманцю. Низькі ціни, ненав'язливий сервіс, якісна кухня і помірний клімат оцінять не лише дорослі, а й діти. Саме тому в Болгарію краще відправлятися всією родиною.







Интернет реклама УБС