НОВОСТИ



 

Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації 

Одеський історико-краєзнавчий музей

 

«Мить волі»

 

Фотовиставка Лесі Чікарюк

 

З 02 жовтня по 07 листопада 2021 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею експонуватиметься фотовиставка «Мить волі»  Лесі Чікарюк.

Леся Чікарюк народилася у м. Одеса, за першою освітою вона фінансист, за другою – веб-дизайнер, учасниця багатьох фотовиставок. Понад 10 років захоплюється фотографією. Роботи цієї фотохудожниці були визнані переможцями фотоконкурсів, багато з них знаходяться у приватних колекціях. Пані Леся з обмеженими можливостями, але це зовсім  не заважає їй сприймати світ багатогранним та різнокольоровим. Її улюблена тема – коні. Леся незвичайний «кінний» фотограф, проводить з ними багато часу, їздить верхи, фотографує їх. Це її діалог із життям, роздуми над власним місцем у ньому, зв’язком із рідною землею.

Дивлячись на її твори, зайвий раз переконуєшся, що колір і тон мають запах, форму і звучання, повітря має вагу, а застигла поза є рухом, що фото хоч і обмежене рамками, але є вікном у безмежний світ, реальний за будь-яку віртуальність. У справжньому мистецтві зображення натури не є копією чи посібником, а перш за все почуттям, образом, який живе по той бік простору і часу. Фото не претендує на остаточну правильність, не нав’язує абсолютну істину. Основне її призначення – передати живе світосприйняття художника, бути запитанням і відповіддю одночасно.

Леся Чікарюк творча людина, в якій багато сили та натхнення. Варто визначити, що є в цих зображеннях якась магія руху та волі. Її життєве кредо: неможливе – можливо! Ви побачите Мистецтво – Ви побачите красу!

На виставці «Мить волі» представлено _____ фоторобіт автора

 

 

 

 

 

Відкриття виставки «Мить волі» відбудеться 02 жовтня  2021 г., о 13.00,

у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а

Експонування виставки: з 02 жовтня по 07 листопада 2021 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 





























































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр