НОВИНИ






    

 Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації 

Одеський історико-краєзнавчий музей

Одеська обласна організація Національної спілки художників України

 

Виставка Г. Вовка

 

 

«Натхнення»

 

(живопис)

 

 

З 10 по 29 лютого 2020 р., у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею експонується персональна виставка Григорія Петровича Вовка, члена Одеської обласної організації Національної спілки художників України, віце-президента Спілки мариністів м. Одеси, арт-групи «Ланжерон», члена Асоціації художників-християн.

Мистецьку освіту здобув в Одеському державному художньому училищі ім. М.Б. Грекова, яке закінчив у 1979 р. У період навчання в училищі приймав участь в «квартирних»  – неформальних виставках (1977-1979). Живописець, монументаліст, авангардист. Напрямок творчої діяльності – духовний інтенсівізм. 7 років виконував обов'язки декана факультету графічного дизайну в в Християнському гуманітарно-економічному університеті. Зараз вільний художник, але продовжує викладацьку діяльність. Учасник 288 художніх виставок різного рівня.

Виставка «Натхнення» – це 38-а персональна виставка майстра. На ній представлені роботи, що виконані в реалістичній манері. Це – пейзажі, портрети, натюрморти. Що характерно для художника – він завжди в пошуках творчих рішень, воліє експериментувати з кольором.

Роботи Г. П. Вовка знаходяться в музейних колекціях Одеси, Полтави, Хмельницького, Білгород-Дністровська, Балти, Чорноморська, Боярки, Ірпеня, в приватних колекціях в Польщі, Німеччині, Ізраїлі, Туреччині, Нью-Йорку, Парижі, Ризі, Санкт-Петербурзі, Москві, Києві, а також, в колекції М. Кнобеля.

 

 

Відкриття виставки «Натхнення» відбудеться: 10 лютого 2020 р. о 15.00.

у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24а,

Експонування виставки: з 10 по 29 лютого 2020 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 



























           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр