НОВИНИ




Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації 

Одеський історико-краєзнавчий музей

Арт-група «Ланжерон»

 

Виставка

«Улюблені простори»

 

З 03 по 28 вересня 2019 р., у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею, група художників-мариністів «Ланжерон» представляє виставку «Улюблені простори», приурочену до Дня міста.

Актив цієї групи вже протягом багатьох років організовує пленери і виставки у мальовничих регіонах України (м. Полтава, м. Кам'янець-Подільський), а також в природо-історичних заповідних місцях нашого регіону (м. Одеса, м. Білгород-Дністровський, м. Вилкове, м. Балта, м. Березівка).

У творчості художників арт-групи «Ланжерон» відображена любов до рідного міста, колоритних куточків морського узбережжя, тихих лиманських заплав.

І хоча роботи, представлені на виставці, виконані в різних стильових рішеннях, їх можна об’єднати за такими ознаками, як професіоналізм, сміливе сполучення кольорів, щирість у передачі почуттів.

Географія учасників проекту розширюється. Роботи на виставку представили митці з м. Харкова, м. Луцька, м. Івано-Франківська, майстри з Китаю, Кореї, тому проект набуває всеукраїнського та міжнародного значення.

Твори, виконані в техніці олійного живопису та акварелі, доповнюють предмети декоративно-прикладного мистецтва.

 

 

 

Відкриття виставки «Улюблені простори» відбудеться: 03 вересня 2019 р. о 15.00.

у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24а.

Експонування виставки: з 03 по 28 вересня 2019 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 





           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр