НОВОСТИ


Фотовиставка "Дива України очима дітей"

     Фотовиставка "Дива України очима дітей", що представлена у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею з 13 по 19 травня 2009 р., проводиться за результатами обласного туристсько-краєзнавчого фотоконкурсу у рамках міжгалузевої програми "Пізнай свою країну". Конкурс організований Управлінням освіти і наукової діяльності облдержадміністрації, Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання при підтримці Одеського відділення Інтелектуального Форуму.
    Конкурс проводився з метою поліпшення національно-патріотичного виховання, розширення світогляду та пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді шляхом залучення їх до активної діяльності з вивчення історії рідного краю та довкілля, географічних, етнографічних, історичних об'єктів та явищ соціального життя, ознайомлення із пам'ятками культурної спадщини та сьогоденням рідного краю, пропаганди культурних надбань українського народу, популяризації та пропаганди кращих робіт.
    Фотоконкурс проводився з наступних тем: портрет, пейзаж, архітектура та мистецтво, тваринний та рослинний світ, людина та природа. Усього на виставці представлено 30 робіт переможців.



           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр