НОВИНИ




Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини
Одеської обласної державної адміністрації

Одеський історико-краєзнавчий музей

Творче фотографічне об'єднання "Город"

Виставка художньої фотографії "Перекресток"


     Творче фотографічне об'єднання "Город" було створене у лютому 2012 р. Заслуженим художником Міжнародної федерації спілки фотохудожників FIАР, Костянтином Гроздєвим (1950-2014). До його складу входять люди різних професій і віку, яких єднає любов до фотомистецтва. За декілька років, об'єднання представило 9 виставок, які з успіхом демонструвалися в Одесі.
     Високий професійний рівень робіт авторів підтверджує їх участь у щорічному фестивалі фотоклубів України, де "Город" двічі був у трійці лідерів. В даний час, об'єднання поповнилося новими фотомитцями і продовжує активну творчу діяльність, підтвердженням цього - нова виставка "Перекресток".
     В експозиції представлені фотороботи авторів: Н. Біляєвої, Т. Бережок, І. Богомоленко, Г. Буть, Г. Гергая, А. Грудіновкер, О. Даниленко (Саллі), А. Єрмохіної, С. Жукова, Л. Каверіної, А. Ковача, О. Недвиги, В. Петрака, О. Синельникова, О. Тищенко, В. Циркун.
     Метою учасників виставки є, мовою художньої та репортажної фотографії, відобразити взаємодію людини з міським простором. Незалежно від того, де зроблені фото, на вулиці, в кафе, транспорті, головним об'єктом для авторів залишається людина.
     Місто - це єдиний, великий організм, вулиці якого - артерії, по яких струмує життя, пульсуюче в своєму ритмі, що складається з маленьких миттєвостей, і тільки фотографу дана можливість зупинити ці миті, вловити цей єдиний вирішальний момент, який зможе показати глибину і перспективу подій ...
     "Стріт" або "вулична фотографія" - це тема представленої експозиції з промовистою назвою "Перекресток". І невідомо, що ж чекає нас на цьому черговому перехресті доріг і подій ...

Відкриття виставки "Перекресток" відбудеться: 14 лютого 2018, о 15.00, за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а,
Виставкова зала Одеського 14 лютого по 4 березня 2018 р., щоденно, з 10.00 до 17.00 , вихідні дні - четвер, п'ятниця.
Телефон для довідок: (048) 726-26-08, 722-48-67.








































           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр