НОВИНИ



Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини
Одеської обласної державної адміністрації

Одеський історико-краєзнавчий музей

АРТ-студія К. М. Боголюбової

Виставка дитячих творчих робіт "Мені це розповів Ісаак Еммануїлович…"

    Арт-студію було засновано у 2000 році викладачем вищої категорії Клавдією Михайлівною Боголюбовою. У студії займаються діти від 4 до 17 років. Два викладача - Клавдія Михайлівна і Юлія Леонідівна Боголюбова, навчають основам малюнка, живопису та композиції, а також різним видам декоративно-прикладного мистецтва. Освоюючи різноманітні техніки, діти з цікавістю виконують завдання по виготовленню керамічних виробів, вітражів, масок з пап'є-маше, ляльок. Естетичне виховання в арт-студії відрізняється комплексним підходом: на заняттях звучить класична музика, діти знайомляться з творчістю видатних майстрів живопису, з творами класичної літератури.
    Вихованці студії неодноразово брали участь і перемагали у міських, обласних, всеукраїнських, а також міжнародних конкурсах малюнка (Греція, Гонконг, Македонія, Польща, Португалія, Росія, США, Фінляндія, Чехія, Швеція, Японія).
    У виставці "Мені це розповів Ісаак Еммануїлович ...", яка експонується з 22 лютого по 19 березня 2017 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею, беруть участь 15 юних художників, у віці від 5 до 17 років.
    Готуючись до виставки, діти ознайомилися з творами І.Е. Бабеля, К.Г. Паустовського, вивчали історію, архітектуру, традиції і побут Одеси початку ХХ століття.
    Представлені роботи ілюструють твори І.Е. Бабеля, зображують міські пейзажі Одеси. Юні автори намагалися передати характер вподобаного літературного героя і свою любов до нашого міста.
    В експозицію увійшли роботи, виконані у різних техніках - акварель, гуаш, туш, акрил, пастель, колаж.
    Відвідувачі виставки, також зможуть побачити керамічні вироби, розписане кухонне начиння і маски, виконані в техніці пап'є-маше.

Відкриття виставки "Мені це розповів Ісаак Еммануїлович…" відбудеться: 22 лютого 2017 р., о 15.00, за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а, Виставкова зала (відділ Одеського історико-краєзнавчого музею). Експонування виставки: з 22 лютого по 19 березня 2017 р., щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідні дні - четвер, п'ятниця. Тел. для довідок: 726-26-08; 722-48-67.












































           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр