НОВИНИ



Виставка "Діалоги"

    З 25 січня по 19 лютого 2017 р., у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею експонуватиметься виставка "Діалоги", на якій представлені роботи членів Національної спілки художників України - Людмили Туржанської, Олександра Туржанського, Галини Лекаревої-Нікітіної, Сергія Ушанова, Світлани Ушанової, а також роботи Миколая Нікітіна (1945-2012).
     Ця виставка, як діалог поколінь однієї творчої родини, де кожен з її учасників по своєму відповідає на запити часу і своє розуміння сенсу художньої творчості. Незважаючи на те, що ці роботи виконані в різних художніх техніках (станковий живопис, декоративні настінні керамічні композиції), вони несуть загальне розуміння образотворчого мистецтва, як мистецтва творення, взаємодії. Експозиція показує основні напрямки творчості цих художників.
    Наприклад, основна тема творів Галини Лекаревої-Нікітіної - екологія, зв'язок людини, природи, космосу, що знайшло своє відображення в її авторському міжнародному мистецькому проекті "Арт-туризм", який вже 20 років проходить в Україні та за кордоном, об'єднуючи художників різних країн.
    Людмила Туржанська експериментує з новими формами і матеріалами декоративно прикладного мистецтва. З глини створюючи дивовижний, переломлений її фантазією, світ.
    Олександр Туржанський відображає свої відчуття світу в мальовничих полотнах, наповнюючи їх повітряним середовищем, одухотворяючи простір, вносячи гармонію.
    Представлені роботи фотохудожника Миколи Нікітіна, відрізняються високим професіоналізмом.
    Сергій Ушанов бачить світ через призму гіперреалізму.
    Світлана Ушанова - одна з молодих художників, яка відображає світ в своєму творчому ключі.
    Виставка "Діалоги" являє собою організм, який існує в нерозривній єдності загального та індивідуального.


Відкриття виставки "Діалоги": 25 січня 2017 р., о 15.00, за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а,
Виставкова зала (відділ Одеського історико-краєзнавчого музею).
Експонування виставки: з 25 січня по 19 лютого 2017 р., щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідні дні - четвер, п'ятниця.
Тел. для довідок: 726-26-08; 722-48-67.




































           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр