НОВИНИ



Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації
Одеський історико-краєзнавчий музей

Українська Рада Миру, Князівський Дім Горчакових

Виставка "Одеса - Миколаїв: роман на палітрі"
(в рамках Міжнародного благодійного фестивалю мистецтв "Українські сезони миру")


    З 11 січня по 11 лютого 2017 р., в Одеському історико-краєзнавчому музеї (вул. Гаванна, 4) експонуватиметься виставка "Одеса - Миколаїв: роман на палітрі", яка проходитиме в рамках Міжнародного благодійного фестивалю мистецтв "Українські сезони миру". Фестиваль проходить під патронатом Першого Президента України Л.М. Кравчука і присвячується 65-річчю Української Ради Миру.
    Андрій Анатолійович Горчаков - офіційний і повноважний представник Української Ради Миру, організатор Міжнародного благодійного фестивалю мистецтв "Українські сезони миру" зазначає:
    "Українська Рада Миру під головуванням Першого Президента України Леоніда Макаровича Кравчука, яка в цьому році святкує своє 65-річчя, є важливою складовою всесвітнього миротворчого руху, пропагуючи віковічні ідеали гуманізму.
    Мир - нагальна погреба для всіх нас і складно уявити щось більш важливе за часів протистояння. Єдиний спосіб подолати ворожість і брак довіри між різними групами українського суспільства - це прийти до взаєморозуміння шляхом спілкування, культури і взаємоповаги.
    Трудівники миротворчої ниви спільно з представниками громадськості проводять масштабні заходи, які покликані зберігати мир і налагоджувати діалог між національностями і релігійними конфесіями, стверджуючи тим самим головне право людини - право на життя і свободу волевиявлення.
    Українські культура та мистецтво набули сьогодні воістину світове значення. У своїх проявах вони стали показниками цивілізованості нашої держави, джерелом вирішення найважливіших загальносоціальних і особистих проблем…".
    На виставці "Одеса - Миколаїв: роман на палітрі" представлені роботи митців Одеської та Миколаївської обласних організацій Національної спілки художників України, це натюрморти і пейзажі Півдня України, заповідні місця Одещини та Миколаївщини.
     Учасники виставки: М. М. Прокопенко, М.М. Вилкун, Г.С. Мещерякова, Г.В. Лекарева-Нікітіна, Т.С. Бродецька, В.М. Меркулов, А. Стефановська, Т.О. Рябенко, Ю.В. Дзінтарс, І. Савенко, А.А. Овакімян, І.Г. Харитонова, О. Зоркальцев.
    Куратор виставки - Ольга Юріївна Котлярова-Прокопенко, заслужений художник України.

Відкриття виставки "Одеса - Миколаїв: роман на палітрі" відбудеться: 11 січня 2017 р., о 12.00, за адресою: вул. Гаванна, 4, Одеський історико-краєзнавчий музей.
Експонування: з 11 січня по 11 лютого 2017 р., щодня, з 10.00 до 17.30, вихідний день - п'ятниця,
Тел. для довідок: (048) 726-26-08.
























           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр