НОВИНИ







Управління культури і туризму, національностей та релігій
Одеської обласної державної адміністрації

Одеський історико-краєзнавчий музей

Національна спілка фотохудожників України

Творче об'єднання "ІКС +"

Виставка "Образ жінки у фотомистецтві"


З 4 по 29 листопада 2015 року, у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею експонуватиметься виставка художньої фотографії "Образ жінки у фотомистецтві".
Організатори виставки зазначають:
"Вп'яте відбудеться фотопроект, задуманий Заслуженим художником Міжнародної федерації спілки фотохудожників FIAP Костянтином Гроздєвим (1950-2014), нашим другом, який любив та вмів оспівувати жіночу красу. Нашими спільними стараннями поступово вдалося створити єдиний на пострадянському просторі подібний проект в чорно-білому виконанні, що сприяло прагненню авторів до образності та збереженню традицій не тільки чорно-білої фотографії, але й традиційних людських цінностей - любові, вірності, самопожертви, обов'язку, носієм та берегинею яких і є жінка. З року в рік віддавалася перевага роботам гуманістичної спрямованості, де більш складно і важко привернути увагу, ніж у скандалі, провокації або запереченні базових цінностей.
Вже рік, як немає з нами автора ідеї та зачинателя цього проекту. Ми, його друзі і соратники, вважаємо доречним присвятити виставку його пам'яті. Сподіваємося, що навіть ті, хто не знайомий з творчістю Костянтина Гроздєва, відчують, що він цього гідний".
На виставці будуть представлені роботи творчої групи "ІКС +", а також кілька робіт К. Гроздєва, виконані в різних класичних техніках чорно-білої фотографії.

























Відкриття виставки "Образ жінки у фотомистецтві" відбудеться:
4 листопада 2015, о 15.00, за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а,
Виставковий зал Одеського історико-краєзнавчого музею.
Експонування виставки: з 4 по 29 листопада 2015 року, з 10.00 до 17.00 (вихідний день - п'ятниця).
Телефон для довідок: (048) 726-26-08, 722-48-67.
           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр