НОВОСТИ


Виставка "От первой палатки до восставшего города…"

    "От первой палатки до восставшего города…" - таку назву має фотовиставка, створена відомими митцями: Майстром Міжнародної художньої фотографії О. Куцьким, членами Національної спілки фотохудожників України О. Синельниковим, Л. Сидорським та В. Аксанюком, на основі світлин, зроблених наприкінці 2013 р. і до початку травня 2014 р. на вулицях і площах Одеси, охоплених настроями подолання репресивної системи, демократичного оновлення країни, зміцнення неподільної держави та входження у простір Європейської спільноти.
    Виконуючи Укази Президента України П. Порошенка №800/2014 від 14 жовтня 2014 р. "Про День захисника України" та №872/2014 від 13 лютого 2014 р. "Про День Гідності та Свободи", та керуючись дорученням керівництва Одеської обласної державної адміністрації, колектив Одеського історико-краєзнавчого музею забезпечив підготовку виставки та її відкриття у стінах свого науково-просвітницького закладу.
    Мета виставки: віддати належну шану патріотизму і мужності громадян України, мешканців Півдня, одеситів, які постали на захист демократичних цінностей прав і свобод людини, національних інтересів і територіальної цілісності держави та європейського вибору суспільства.
    45 кольорових документальних фотографій доносять до глядача об'єктивну інформацію про перебіг подій у Одесі, у листопаді 2013 р. - травні 2014 р., як відгомону доленосних звершень в Україні початку ХХІ століття. Водночас, високий художній рівень виставки, дозволяє не тільки розумом але й серцем сприйняти інформацію, що вже увійшла у історію, побачити суто місцевий колорит розвитку загальнодержавних процесів.
    Виставковий проект відбувся завдяки підтримці бізнесмена, громадського діяча, мандрівника В. Оплачка.

Відкриття виставки "От первой палатки до восставшего города…": 23 листопада 2014 р., о 15.00, за адресою: вул. Гаванна, 4, Одеський історико-краєзнавчий музей.
Експонування виставки: з 23 листопада по 23 грудня 2014 р., щоденно, з 10.00 до 17.30, вихідний день - п'ятниця.
Телефон для довідок: (048) 726-26-08, 722-84-90.






























           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр