НОВОСТИ


"Одеса - європейський вибір"

     Одним із найяскравіших виявів прагнення українського суспільства до визначення і ствердження себе, як європейського, - є поширення зв'язків Одеси з європейськими містами та країнами, які мають давню історико-культурну традицію.
    Європа стала континентом, де не тільки співіснують різноманітні традиції і мови, але і склалися загальні цінності, які диктують необхідність інтеграції. Вона охоплює широкий спектр галузей: від політики до культури і туризму, від охорони навколишнього середовища до реалізації навчальних та освітніх проектів.
    На виставці "Одеса - європейський вибір" показані різноманітні форми і напрями співробітництва з містами-партнерами і побратимами Одеси, з країнами Європейського Союзу (ЄС): обмін делегаціями, туристичними групами, участь у симпозіумах та конференціях, традиційні Дні Європи та Тижні поріднених міст у Одесі, створення Європейських інформаційних центрів, діяльність Місії ЄС в Одеському регіоні. Виставка відображає зв'язки Одеси та країн Європи у туристичній галузі, пріоритетні профілі подорожей та вибору пам'яток історії та культури.
    Досвід попередніх років свідчить про те, що ми можемо бути гідними партнерами. Членство в міжнародних структурах, таких, як Всесвітня федерація поріднених міст (1957 р.), Асамблея Європейських регіонів (1992 р.), Європейська організація "Робоча співдружність придунайських країн" (1994 р.), Європейська бізнес Асоціація" (1999 р.), Конференція приморських регіонів Європи та Асамблея європейських виноробницьких регіонів, Асоціація "Євроміста", відкриває широкі перспективи для встановлення нових ділових і культурних зв'язків, для розвитку туризму, зокрема профільного, інформаційного та індивідуального.
    На виставці представлені договори та угоди про встановлення партнерських зв'язків з європейськими містами та регіонами, документи, фотографії, друковані та картографічні видання, графічні роботи, які ілюструють пріоритетні маршрути туристичних подорожей, етнографічні матеріали, витвори медальєрного та прикладного мистецтва, які несуть на собі відбиток національних та культурних традицій міст та країн Європи.





           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр